Vypyr start up

A forum for discussing the Vypyr series amplifiers, Sanpera footswitches and share settings
Post Reply
Old dog
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Sep 15, 2019 8:55 am

Vypyr start up

Post by Old dog » Fri Oct 11, 2019 3:59 am

Can someone let me know how I can switch my VYPR30 amp on without it going into a high gain mode. I only use it for home use, and the high distortion start up mode does not go down well with the other half.

User avatar
Landshark
Member
Posts: 223
Joined: Tue Jul 10, 2012 3:31 pm

Re: Vypyr start up

Post by Landshark » Fri Oct 11, 2019 7:27 am

Old dog wrote:
Fri Oct 11, 2019 3:59 am
Can someone let me know how I can switch my VYPR30 amp on without it going into a high gain mode. I only use it for home use, and the high distortion start up mode does not go down well with the other half.

from the stickied FAQ post above ....

to set a “default” patch, which comes up every time you power up the amp, you need to save it to bank A, preset 1. Do this by pressing and holding the preset 1 button until the red led next to it blinks once and comes back on.

Old dog
New Member
Posts: 9
Joined: Sun Sep 15, 2019 8:55 am

Re: Vypyr start up

Post by Old dog » Sat Oct 12, 2019 6:19 am

Thanks for that, it fires up like it should now.

Post Reply